Popularni glumac Radivoje Raša Bukvić osvojio je srca publike maestralno odigranim ulogama u domaćim filmovima i serijama, a retko ko zna da je on svoju glumačku sreću okušao i u Holivudu.

Kako je bio razapet trzan između karijere i porodice, u jednom momentu, Raša je presekao i odlučio da se vrati u Srbiju, kako bi bio sa suprugom Marijom Bergam i njihovim sinom Danilom.

 

Foto: N. Skenderija

 

 

Ipak, njihov brak nije potrajao, pa su Raša i Marija odlučili da se raziđu i da svako krene svojim putem.

Raša je u godinama koje su usledile svoju privatnost držao podalje od očiju javnosti ne želeći da otkriva čak ni najsitnije detalje. O ljubavi više nije govorio, a da li je naišla neka nova ljubav ostaje nam da vidimo.

Za to vreme Marija se ponovo zaljubila, zasnovala porodicu i izgradila topli porodični dom, a potom se vratila poslu posle porodiljskog odsustva.

- Nedavno sam se po drugi put porodila. Sada sam na porodiljskom odsustvu, uživam sa bebom, sinom Danilom i suprugom. Olga ima skoro tri meseca, divna je i zahvalna beba - rekla je Marija Bergam u intervjuu za Hello.

Foto: Teodora Ćirić

 

 

Iako je otkrila da je ponovo udata žena, nije htela da govori o tome ko je njen novi izabranik. Jedino je htela da napomene da se on neće javno eksponirati:

- Moj suprug nije iz javne sfere. Radi u domenu prosvete i izdavaštva - rekla je kratko Marija.

BONUS VIDEO: