Zlata Petrović pojavila se na punoletstvu ćerke Radiše Trajkovića Đanija u društvu sina Jovana i njegove devojke, a prilikom zajedičkog fotografisanja došlo je do neprijatne scene.

Foto: ATA images

 

 

U jednom momentu Jovan je počeo da viče na Zlatu i besni jer je želeo što pre da uđe u restoran, kako ne bi pokisao, dok je folkerka imala želju da se svi zajedno fotografišu. "Ajde bre, ako hoćeš ti idi pa se slikaj! Kako ovde svi da stanemo. Ti idi, pa stani i kisni", urlao je Pejić, dok je svim prisutnima bilo neprijatno, kao i Zlati.

Ubrzo se pevačica oglasila i dala svoj komentar na ovu situaciju, a sada je o svom ponašanju govorio i Jovan.

- Ja sam sada tek ustao, bilo je prelepo na veselju, ostali smo do kasno i veselili se. Ja sam bio malo neraspoložen samo kad sam tek došao, zato i jesam malo burno odreagovao za to slikanje. Moja majka voli da se slika, a volim i ja, stvarno nikada to nije bio problem, samo juče nisam bio raspoložen za to. Ja Đanijevu ćerku znam od pelena i došao sam na veselje zato, a ne da bih se slikao sa mojom mamom i devojkom - započeo je Jovan, pa dodao da između njih dvoje često dolazi do sukoba mišljenja:

Foto: ATA images

 

 

- Mi se i svađamo i volimo, naravno da se često raspravljamo, kao svaki majka i sin. Moja devojka je bila tu, kao što ste videli i ona nije imala ništa protiv slikanja. Mi smo posle stvarno uživali, pevali smo i pili, svi smo se zajedno vratili kući i legli da spavamo, kao i obično.

(Blic)

BONUS VIDEO: