Dragan Pantić Smederevac se u emisiji "Puls Srbije" kod Ivana Gajića prisetio svog početka i njegove saradnje sa Svetlanom Cecom Ražnatović. 

- Sarađivao sam sa Cecom sve dok nije izrasla u mega zvezdu. Dan danas smo dobri kada se vidimo. Veličine uvek poštuju jedan drugog. Čoveku može da zavidi onaj koji je ispod njega zato što on nije na njegovom mestu - rekao je Smederevac i dodao:

Foto: Printskrin/Jutjub/ Pesmom Za Dusu TV GRAND

 

- Uvek sam znao da ocenim pesmu, u većini slučajeva, koja će da bude hit i koja će da ostane. U većini slučajeva. Cecin "Cvetak zanovetak" je bio jedan od njih, pevalo se na svakom mestu. Imali smo neke nastupa gde sam ja posredovao da ona nastupa. Tako je ona išla da odradi svoju tezgu. Sa njom je išao njen pokojni otac Slobodan. Tada je bila maloletna pa je vodio računa o njoj. Mada ona je bila dobar drug i znala je svoj posao. Ali znaš kako, kada čovek ima nešto što mu je Bog dao, to niko ne može da mu uzme. Znaš kako kažu "možeš da mi staneš na put, ali na sreću ne možeš". NJeno je vreme došlo i ona je to iskoristila i postala velika zvezda.

BONUS VIDEO: