Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji "Pink" posle 10 godina rada na istoj, a, kako saznajemo, voditeljka je otišla iz Srbije.

Foto: Instagram prontskrin/ana_radulovic_

 

Sada je ovu situaciju prvi put prokomentarisala njena koleginica Ana Radulović.

- Radila sam i petak, i subotu, kao i juče. Nisam stigla ništa ni da vidim, ni da se čujem sa Dušicom, a ni da spavam i jedem. Kad budem znala detalj više, prokomentarisaću. Mi se privatno ne družimo, Dušica i ja. Koleginice smo samo. U svakom slučaju sam se iznenadila - poručuje Ana i dodaje:

Foto: ATA images

 

- Da li je dala ili dobila otkaz, ne ulazim u to. Dušica se uvek zahvaljivala Pinku da je najbolja televizija, ne znam otkud sad odjednom ovako. Nezahvalno je da bilo šta prokomentarišem - zaključuje Ana.

Na pitanje ko bi mogao da zameni Dušicu, Ana odgovara:

- Ne znam ni to. Sinoć sam radila na njenom mestu. Volim da uđem u Belu kuću, volim i studijski deo. Ukoliko ja budem radila, rado ću prihvatiti taj posao. Ukoliko bude došao i neko drugi, poželeću mu sreću. Nezhvalano je i da prokomentarišem da li će se Milan Milošević vratiti, jer se sve brzo desilo. Produkcija će na kraju napraviti najbolji potez - zaključuje Ana Radulović.

Podsetimo, Dušica se juče nalazila u Nemačkoj, tačnije glavnom gradu Berlinu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".