Acina majka, Vidosava Vuksanović jednom prilikom je bila zgrožena kada je videla račun za telefon svog sina: 

- Moja majka je jednom dobila moj račun za telefon i počela je da vrišti. Bio sam prijavljen jedno vreme kod nje na adresu. Zove me majka i viče: "Došao ti je račun za telefon", ja joj kažem, "Pa dobro, došao je i šta", "Pa kako da platiš 70.000", ja se razmišljam, kako 70.000, ja plaćao 150, 200, 220, 250 hiljada. Znaš ono, roming, ja joj kažem da donese račun. Račun je bio 700.000. Ona je videla tu nulu, ali je uopšte nije registrovala. Uopšte nije htela da pomisli da je moguće da račun ima pet nula - ispričao je Lukasa na pomenutoj televiziji.

Acina porodica i prijatelji su bila na premijeri filma "Pokidan",koji je sniman po motivima iz njegovog života.  

Foto: ATA images

 

U publici se našao Acin stariji sin sa suprugom, ćerka njegove žene Sonje Vuksanović iz prvog braka, Sofija Šašiš i njegova ćerka Viktorija. 

Inače, Aca Lukas ženio se tri puta, a detalji odnosa sa suprugama našli su se i u njegovoj biografiji "Ovo sam ja - Aca Lukas".

- Moja prva supruga Ceca bila mi je drugarica iz detinjstva, Nataša je htela da živim po njenim principima, a Sonja je pokušala da od mene napravi pudlicu - sumirao je tada Lukas odnos sa njih tri u jedno rečenici.

BONUS VIDEO: