Uroš Stanić jedan je od učesnika ''Elite'', koji je nakon samog početka rijalitija podigao veliku prašinu. NJegova prijateljica, Sandra Todić, otkrila je istinu o njegovom odnosu sa roditeljima, kao i kako je njegova okolina prihvatila njegovu ličnost i da li je zbog toga imao probleme tokom odrastanja.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

- Uroš je išao na terapije i pio je lekove, zbog odnosa sa roditeljima. Što se tiče posla, nije tačno da je dobio otkaz, već ga je sam dao. NJegovi roditelji ne podržavaju njegovu ličnost, jer je takav kakav je i vodi drugačiji način života. Što se tiče njegovih roditelja, možda je malo i preuveličao, jer je njihov, kakav god da je. Video je podršku u Janjušu, gleda ga kao oca, samo mi se ne dopada kad prelazi granicu, da bi druge zabavljao - istakla je Uroševa drugarica.

Sandra se osvrnula na Uroševo odrastanje i odbacivanje od strane svojih vršnjaka.

- Maltretirali su ga u školi. Jednom prilikom ga je grupa dečaka od po šestanest, sedamnaest godina pretukla. Ništa im nije uradio, već su to uradili samo zbog toga što voli isti pol - zaključila je njegova prijateljica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".