Evgeniju Juvaševnu Davitašvili šira javnost zna kao najpoznatiju rusku astrološkinju i isceliteljku, poznatu pod nadimkom DŽuna“.

NJeni astrološki saveti bili su veoma cenjeni, te su ljudi dolazili kod nje iz svih delova planete.

Iako je preminula 2015. godine, njene reči se i dalje pamte, a DŽuna je istakla da su sledeća tri znaka najposebnija, te da mogu da ostvare sve što zamisle, čak i da osvoje svet.

Ovan

Život Ovna je poput rolokoster, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka, kako je DŽun verovala, stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda.

Foto: Profimedia

 

 

Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate. S druge strane, spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspeha.

Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su da pokušaju da ih primene.

Lav

Lav je grabežljivac, to jest onaj koji nije samo spreman da uništi sve na svom putu, već i onaj koji zna da vreba. Ako ste dobro upoznati sa čak jednim Lavom, verovatno već znate koliko vešto mogu da čekaju i koliko mogu biti teške njihove strateške igre.

DŽun je primetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno neverovatna – to mogu biti godine doslednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate da napravite oštar priliv energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu. Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je neverovatan.

Foto: Profimedia

 

 

Ribe

DŽun je verovala da je ovaj horoskopski znak svakako podcenjivan, ali uzalud. U početku tihe Ribe, brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju. Uprkos činjenici da Ribe izgledaju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo događa aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i udaljene, Ribe brzo istražuju celu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svim.

Uvek su jedan korak ispred. Oni znaju kako da deluju krajnje pasivno u periodu kada se drugi svađaju. Oni znaju da zarade novac na način kome nika ne bi palo na pamet – to je veština koju Ribe efikasno koriste.

(Krstarica)

BONUS VIDEO: