Reč je o manekenki Ivani Kukrić (43) koja je na svet donela drugu devojčicu. 

Manekenka je Jeleni kumovala na venčanju sa Bojanom Karićem, ali njihova ljubav nije dugo trajala. Razišli su se posle svadbenog veselja, a prema svemu sudeći, stavile su tačku i na kumstvo.  

Jelena nije pozvala Kurkićevu na njeno drugo venčanje, a za kuma je birala dizajnera Darka Kostića. Jedan od dokaza da nisu više u dobrim odnosima jeste to što više ne prate jedna drugu. 

 

 

NJih dve žive odvojeno, na različitim kontinentima, ali su im profili javni, pa tako mogu videti šta je novo u njihovim životima. 

Od raskida prijateljstva Jelena se dva puta ostvarila u ulozi majke, Ivana samo jednom, a nedavno je svet obavestila da se porodila i po drugi put.

Ivana živi sa suprugom i ćerkama u Los Anđelesu, čije fotografije je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Podsećanja radi, Ivana je imala zavidnu manekensku karijeru.  Radila je u Italiji, a onda se preselila u Ameriku. Sarađivala je sa najpoznatijim svetskim dizajnerima i modnim kućama, a čak je i "pozajmila" oči Hale Beri u reklami za maskaru. Ovde je pamte kao manekenku iz spota za pesmu "Zločin i kazna" Zdravka Čolića.

NJen ljubavni život bio je interesantan zbog veridbe sa Dragojem Trišićem, koji je ubijen ispred njegove zgrade u Žarkovu.

(Alo)

BONUS VIDEO: