Aleksandra Prijović, nakon tri solistička koncerta u Beogradu, nastavlja da žari i pali regionom.

Sledeća stanica na njenoj turneji "Od istoka do zapada" je glavni grad Bosne i Hercegovine, gde je već održala jedan od tri koncerta u hali Zetra.

Iako je pevačica nakon prvog koncerta istakla da je prezadovoljna kako ju je publika prihvatila u Sarajevu, ima i onih koji nisu zadovoljni pevačicinim uspehom.

Oglasila se i gradonačelnica Sarajeva, Benjamina Karić, koja je na svom nalogu na platformi Iks (nekadašnji Tviter) napisala post koji je izazvao polemiku.

- Kao gradonačelnica Sarajeva nemam ovlašćenja da zabranim ili odobrim održavanje koncerata i nastupa u gradu, ali zato vi, moji sugrađani, imate pravo da odlučite da li ćete ići ili ne! Svako ima pravo izbora - napisala je gradonačelnica.

U ovom stavu prva žena Sarajeva nije usamljena, pa su je mnogi podržali i istakli kako srpskoj pevačici nije mesto u Zetri, a bilo je i onih koji su istakli da i ne znaju ko je ona.

Nasuprot njima, pevačica je presrećna zbog svog uspeha i jedva čeka nastavak turneje - najpre u Nišu, a zatim i u Zagrebu.

Foto: ATA images

 

 

- Mogu samo da kažem da i dalje ne mogu da verujem da se ovo dešava. Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem ovaj osećaj. Hvala svima koji su kupili karte i bili ili će biti na mom koncertu - istakla je nakon koncerta u Sarajevu za Kurir Prijovićka.

Inače, pred sam početak prvog Aleksandrinog koncerta u sarajevskoj Zetri došlo je do "skandala", koji je bacio senku na čitav događaj, a sve zbog njene koleginice Svetlane Cece Ražnatović.

Ceca se ni kriva ni dužna našla na udaru bosanskih medija, i to samo zbog toga što se na video-bimu u Zetri reklamirao njen koncert 23. decembra u Istočnom Sarajevu. Lokalni mediji su istakli da se Cecin lik "ukazao" u hali i da je ovo prvi put da se u Sarajevu pojavila reklama za njen koncert, nazvavši je suprugom "ozloglašenog Željka Ražnatovića Arkana", što je izazvalo opšti haos u gradu na Baščaršiji.

(Kurir)

BONUS VIDEO: