- Jutros oko četiri sata dečko je čuo neko lupkanje i lomljenje u dvorištu i kada je izašao video je kako pas (lutalica koju smo viđali već nekoliko dana u kraju) istrčava iz dvorišta. Primetio je štetu na automobilu - napisala je jedna devojka u grupi "Studenti beogradskih univerziteta - SBU".

Ona dalje navodi da su na automobilu jasno vidljivi ugrizi i šape.

Prema fotografijama objavljenim u toj grupi, vidi se da je limarija automobil oko točka skroz izgrizena.

- Pretpostavljamo da se mačka zavukla ispod i da je on "kidisao" (puno je dvorište mačaka). Od jutros su nas prošetali preko MUP-a na Voždovcu, kriminalistike, do komunalaca, saobraćajne policije, pa opet MUP i na kraju su poslali patrolu da sastave izveštaj - istakla je je ova devojka.

Patrola je kaže, sastavila izveštaj, ali dodaje da ništa nije slikano.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

- Dalje su nam rekli da samo naš advokat može u ponedeljak da podigne izveštaj ako hoćemo da tužimo Grad Beograd zbog pasa lutalica i štete. Pošto je danas nedelja, osiguranje nismo dobili jer ne rade, kao i komunalnu zoohigijenu - napisala je ona i zatražila pomoć ostalih u grupi, jer ni ona, ni dečko na znaju šta da rade povodom ovog nesvakidašnjeg slučaja.

Dodala je da auto nije osiguran, kao i da je dvorište zajedničko i da je kapija slomljena i stalno otvorena.

Foto: Jutjub printskrin/Did You Know ?

 

Neki su je savetovali da tuži grad, dok je bilo i onih koji smatraju da je to gubljenje vremena jer šteta na automobilu nije veća od 50 evra. Međutim, ako treba ceo taj bočni deo da se menja, šteta će biti mnogo veća.

BONUS VIDEO:

(Blic)