Slavna glumica, DŽulija Roberts je juče napunila 56. godina, a na veliku žalost, njen kolega i bivša ljubav, Metju Peri je preminuo baš na njen rođendan.

Urađen je uviđaj i potvrđeno je da je Peri preminuo od posledica srčanog udara i da nije bilo šanse za reanimaciju.

Glumac je iza scene tiho patio, a na sceni je bio veoma prijatan i veseo. Boravio je u centru za rehabilataciju, zbog zavisnosti od alkohola i narkotika. Čak i dok je bio deo  serije "Prijatelji",  stekao je zavisnost prema vikodinu. 

Neverovatan je i šokantni podatak je da je bio na detoksikaciji čak 65 puta.

Foto: Jutjub printskrin

 

Glumac je u svojoj autobiografiji "Friends, Lovers And The Big Terrible Thing", koja će izaći 1.novembra, opisao kako je smuvao DŽuliju: 

- Rekla je da prihvata samo ako će biti u scenama sa mnom. Poslao sam joj tri tuceta ruža, i napisao - jedino uzbudljivije od rada sa tobom je to što konačno imam izgovor da ti pošaljem cveće. Odgovorila je da će onda pristati samo ako uspem da joj objasnim kvantnu fiziku. Zamislite! Dopisujem se sa ženom zbog koje je karmin izmišljen, i još me tera da učim - piše u Perijevoj knjizi.

Iako je bila lepa romansa, veza je trajala vrlo kratko: 

Foto: Profimedia

 

 

- Zabavljanje s DŽulijom Roberts bilo je previše za mene. Stalno sam bio uveren u to da će raskinuti sa mnom. Zašto ne bi? Nisam bio dovoljan i nikad ne bih mogao da budem dovoljan. Bio sam slomljen, savijen, nedostojan ljubavi. Dakle, umesto da se suočim s neizbežnom agonijom gubitka nje, raskinuo sam s prekrasnom i briljantnom DŽulijom Roberts. Možda je mislila da se druži s TV tipom, a TV tip je sada raskidao s njom. Ne mogu da opišem taj izraz zbunjenosti na njenom licu nakon što sam joj rekao- rekao je jednom prilikom Peri.

DŽulija je više od dvadeset godina u srećnom braku sa Danijelom Moderom, u kom je dobila troje dece.

(Mondo)

BONUS VIDEO: