Glumica Sandra Bulok fotografisana je po prvi put nakon smrti svog dugogodišnjeg partnera Brajana Rendala, koji je preminuo u avgustu.

Foto: AP

 

Ovo je prvi put da je Sandra viđena u javnosti nakon Brajanove smrti nakon tri godine bolovanja i borbe sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS).

 

 

Imao je 57 godina, a bio je model, koji je kasnije krenuo profesionalno da se bavi fotografijom, dok je njegova ljubavna priča sa Sandrom Bulok jedna od najlepših u Holivudu, premda prerano prekinuta.

Sandra je uslikana sa ćerkom Lajlom i svojim telohraniteljem u Los Anđelesu ovog četvrtka, a majka i ćerka su se držale za ruke tokom šetnje.

 

 

Glumica nije imala osmeh na licu, već je delovala prilično tužno, ali zato se nije odvojila od Lajle.

 

 

Sandra je svoju ćerku ljubila tokom šetnje, a nema sumnje da su joj deca najveća podrška usled velikog gubitka.

Kako je navela njegova porodica u zvaničnom saopštenju, Brajan je hteo da bitku za život zadrži za sebe, zbog čega su kasnije mnogi mediji nagađali da su se on i Sandra rastali jer dugo nisu bili viđeni u javnosti zajedno.

Nakon tri nedelje od Brajanove smrti, Sandra nije želela da se oglašava javno, ali izvor blizak njoj je ispričao da je zahvalna za podršku koju je dobila.

— Mnogo smo zahvalni lekarima koji su zajedno sa nama plovili kroz težak put ove bolesti i medicinskim sestrama koje su postale naše cimerke, često žrtvujući svoje porodice da bi bile sa našima — rekla je porodica Brajana Rendala nakon njegove smrti.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".