Kada se pojavio u "Pinkovim zvezdicama", LJuba je imao samo šest godina, na boju njegovog glasa nisu mogle ostati imune ni Jelena Tomašević ni Goca Tržan. On je čak na kraju takmičenja odneo pobedu

Mali LJuba je postao prava zvezda. Nedavno se pojavio u emisiji "Amidži šou"  kod Ognjena Amidžića. Pojavio se u lepom teget odelu sa mašnom. On je inače dobio i ulogu u jednoj indijskoj reklami, potvrdio je na Instagramu: 

- Reklama za Indijsku Televiziju - piše u njegovoj objavi iz 2021. godine, a u jednoj emisiji otkrio je da je imao ponudu da uđe u rijaliti.

- Istina je da sam dobio ponudio ponudu da uđem u rijaliti, tada sam baš mali. Želeli su da uđem, mom tati su ponudili 100.000 evra, ali on to nije dopustio. Meni to sve izgleda zanimljivo, dok se gleda putem malih ekrana, ali mislim da meni mesto nije tamo. Ne bih ušao ni sada, gledam svoj pravac, da što više budem u studiju i da radim na novim pesmama. Nisam više za bilo kakvo takmičenje, a ni za rijaliti - rekao je LJuba jednom prilikom.

(Blic)

BONUS VIDEO: