Dača Dak bio je u jednoj od najpoznatijih plesačkih grupa zajedno sa Đoletom Đoganijem, Gagijem Đoganijem, Bakijem Bi Frijem tokom devedesetiih. U tom periodu Dragana im je dala šansu i povela na turneju:

Dača Dak je posle nekoliko godina istakao koliko je imapo zadovoljstvo  da sarađuje sa Draganom: 

- Imam sliku s prve turneje, bili smo klinci. Imali smo sreću da radimo s njom jer je volela ples. Dosta nam je to pomoglo i kao grupi i kao pojedincima koji su se bavili plesom. Zahvaljujući njoj smo dobili medijsku pažnju i sve ostalo što je išlo uz to. Bio sam u toj početnoj postavi, kada su bili i Đogani, Gagi, Baki B3, Sani Trik FX. Dragana nam je dala prostor da se pokažemo. Ona nam je otvorila vrata da nešto što je andergraund uđe u mejnstrim. Svima nama koji smo se bavili plesom je pomogla. Za sve nas je ta saradnja bila izuzetno bitna.

 

 

Dača je imao samo reči hvale za našu pop zvezdu koja je tokom devedesetih godina osvojila estradno nebo: 

- Dragana je tada bila popularna, ali ni blizu onoga koliko je bila posle. Tad joj je menadžer bio pokojni Raka Đokić. Ja pre svega gledam ljude kao ljude, a ne da li je neko zvezda ili ne. Ona mi se odmah dopala prvo s ljudske strane, a onda i zato što je volela ples. Stalno je dolazila u salu, bila je pozitivna, htela je da uči, da radi, meni je to bilo super.

(Kurir)

BONUS VIDEO: 

https://video.novosti.rs/magazin/video/9055-sledi-iznenadenje-mira-skoric-o-novom-albumu-aktuelnostima-i-duetu-sa-kolegom#brid_cp_my-player