Pevačica je rođena u velikoj porodici, ali siromašnoj. Zbog nedostatka sredstava, njeni roditelji Alija i Zoja doneli su jednu bolnu odluku. Kada je imala pet godina, rešili su da je daju na usvajanje. 

- Moja mama je rodila desetero dece i četvoro pobacila - rekla je pevačica jednom prilikom.

Minu je usvojila i vaspitala Duda Ivanović, inače tetka poznatog repera Ivana Ivanovića Đusa, sa kojim je Mina boravila u rijalitiju "Farma 2", a kasnije i snimila duetsku pesmu.

Iako je iz muslimanske porodice, Mina se izjašnjava kao pravoslavka: 

- Svako ko me malo bolje poznaje zna da sam veoma okrenuta crkvi i da mi je vera u Boga pomogla u svim teškim situacijama. Postoje različite vere, ali Bog je jedan i on nas nikada neće napustiti, već će nas izvesti na pravi put - istakla je svojevremeno Kostićeva.

 

 

Pevačica je svojevremeno otkrila da se u njenom domu poštuju tri religije:

- Volim da se našalim da je u našoj kući velika sloga, iako pod istim krovom žive ljudi koji poštuju različite religije. Ja sam hrišćanka, brat musliman, a snaja budistkinja. Ona ustaje u pet ujutru i nekada se dva sata moli Budi, meni je to prelepo. Svaki dan se molimo svo troje - priznala je svojevremeno Mina Kostić. 

Mediji su pisali o pravom imenu poznate pevačice:  

U ličnoj karti poznate pevačice Mine Kostić piše da se zove Jasmina Kostić i da je rođena 5. maja 1975. godine.

Naravno, tu nije kraj priče, jer žena uz čije hitove uživate godinama se nekada zvala Minira Jašari. Uz ovu informaciju često se pominjalo i romsko poreklo Kostićeve.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: