Žarka Kuljiš, baka Ele Dvornik stala na unukinu stranu posle tužbe Čarlsa Pirsa zbog tužbe koju je podigao. Par je u zajedničkojj kući na Balama koja sa dvorištem ima 675 kvadrata živeo do 2021. godine.  

Lepa influenserka Ela je u avgustu otkrila da se ona i Čarls razvode, a mesec dana ranije je u katastru zabeleženo da je Čarls nju tužio zbog udela u kući u Balama, kojoj je ona jedini vlasnik.

- Zabeležuje se spor radi utvrđenja i podele bračne imovine - kratko stoji u zabeležnici.

Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Ellina baka, oglasila se o slučaju u komentarima na Fejsbuk profilu jednog portala.

- Trebaju tri macana da ga oteraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati advokata i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je šta njegovo. Sve ove godine živi od njenog novca, auto koji je izabrao ona mu plaća lizing - napisala je u odgovoru na jedan komentar.

- Nije ni centa zaradio, živeo je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća - poručila je Žarka.

- Ako je neko mislio da je on preduzetnik, tačno je, dobro se udao i sad bi otpremninu - napisala je i dodala kako Čarls "živi u Hrvatskoj 10 godina, a ne zna ni jednu reč".

(24 sata.hr) 

BONUS VIDEO: 

https://video.novosti.rs/magazin/video/9038-ti-mi-trebas-ana-bekuta-svojom-pojavom-ostavila-sve-bez-teksta#brid_cp_my-player