Koridor pomračenja, vremensko razdoblje u kom se odigravaju i pomračenje Sunca i pomračenje Meseca, nemirno vreme karme i turbulencija, nastavlja da dobija zamah.

Dešavaju se dramatične promene u sudbini svake osobe i kulminiraće u finansijskom smislu tokom pomračenja Meseca u Biku, 28. oktobra.

Tokom pomračenja, Venera će biti u znaku Device, koji je odgovoran za posao, pa u mnogim radnim timovima dešava se da neko može odlučiti da da otkaz ili započne novi projekat.

Foto: Profimedia

 

 

Ovo vreme donosi i važne odluke u vezi sa nekretninama. U svakom slučaju, situacije koje su zamršene već godinama u ovom periodu mogu dobiti razrešenje.

Što se tiče karijere, u vreme pomračenja, Pluton će biti u znaku Jarca, koji je odgovoran za rang i položaje. Predstavnici zemaljskih znakova (Devica, Bik i Jarac) imaju sve šanse da dobiju iznenadno unapređenje.

Za ovih 5 znakova slede najveće poslovne i novčane promene:

OVAN

Pomračenje će se desiti u vašem finansijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku sumu novca ili uplatu, ili ćete moći da otplatite kredit, hipoteku i rešite važne dužničke obaveze. Bitno pitanje će se takođe rešiti u sporu sa partnerom oko pitanja vaših finansija, najverovatnije će vam biti vraćen neki dug. Što se tiče vaše karijere, vaš menadžer vas može unaprediti u timu do liderske pozicije. Međutim, moći ćete u potpunosti da počnete da uživate u ovoj tituli tek na proleće 2024. godine.

LAV

Pomračenje se dešava na najvišoj tački vaše natalne karte, pa može iznenada doneti novi status, titulu ili poziciju. Ako ste u novembru 2021. počeli da razvijate neki projekat, sada ćete dobiti važne i očigledne rezultate, koji će se na kraju odraziti na vaše finansije. Osim toga, neku vrstu titule možete dobiti zahvaljujući međunarodnom projektu ili pokroviteljstvu osobe sa kojom ste u ljubavnoj vezi. Generalno, zahvaljujući ovom pomračenju, vaš lični život se može poboljšati, jer će Jupiter doneti uspešnog partnera u vaš život.

 

DEVICA

U trenutku pomračenja, Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete bukvalno da "odskočite" mnogo više nego što ste mislili da ćete imati priliku. Očekuje vas velika sreća, a može biti povezana sa poboljšanjem vašeg finansijskog života zbog povećanja plata. Pomračenje će uticati na vaš pogled na svet, učenje, a obrazovanje može povećati vaš novčani tok, pa slobodno povećajte troškove svojih usluga. Ako planirate da komunicirate i radite sa međunarodnom kompanijom, onda će vam to doneti veliki uspeh.

VAGA

Pomračenje se dešava u vašem sektoru velikih finansijskih ulaganja i novca vašeg partnera, pa ćete se baviti investicijama, kreditima, eventualno podizanjem hipoteke ili dobijanjem nasledstva. Što se tiče vaše karijere, Mesec će potencijalno uticati na to da promenite put karijere. Na primer, lična kriza će vas primorati da preispitate svrhu i svrhu svog života.

ŠKORPIJA

Pomračenje se dešava u vašem sektoru veza, što znači da ste pred važnom finansijskom odlukom sa svojim partnerom. Svaka situacija će vam na kraju biti od koristi, jer ćete u proleće 2024. godine doživeti fenomenalan uspeh na poslu.

BONUS VIDEO: