Glumac Vuk Kostić jedan je od onih glumaca za kojim uzdišu devojke i žene širom Srbije.

Svoj ljubavni život vešto krije od očiju javnosti, ali neke od njegovih ljubavnih veza ipak su pronašle svoj put do medija.

Vuk je bio u dugoj vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin. 

NJih dvoje su bili u vezi pet godina godina ali su ipak odlučili da je vreme da svako krene svojim putem.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Sigurno bih se venčao u crkvi, a tog dana će biti i najveća pijanka na svetu. Oženiću se u tradicionalnoj nošnji negde u nekoj planinskoj crkvi. Napredujemo ka tome, rekao je tada Vuk za magazin "Story", koji je priznao i da mu se javio očinski instinkt.

- Razmišljao sam o tome, a i moji prijatelji kažu da bi ta deca sigurno bila lepa. Valjalo bi da dobijem nekoliko sinova i ćerku. To je moj san da bi se nastavila loza Kostića, rekao je on tom prilikom, pa je priznao da ga je Jelisaveta učinila boljim čovekom.

Foto: ATA images

 

 

- Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika, pričao je glumac, dok je Jelisaveta, s druge strane, ponosno istakla čime ju je Vuk, koji je uvek važio za velikog zavodnika, osvojio. 

- Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža", rekla je tada glumica. Godinu dana nakon što su se razišli, Jelisaveta je uplovila u vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem za kojeg se udala i sa kojim je dobila ćerku Petru i sina Bogdana. Vuk je s druge strane, neko vreme povezivan sa voditeljkom Anom Mihajlovski.

BONUS VIDEO: