Глумац Вук Костић један је од оних глумаца за којим уздишу девојке и жене широм Србије.

Свој љубавни живот вешто крије од очију јавности, али неке од његових љубавних веза ипак су пронашле свој пут до медија.

Вук је био у дугој вези са колегиницом Јелисаветом Орашанин. 

Њих двоје су били у вези пет година година али су ипак одлучили да је време да свако крене својим путем.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Сигурно бих се венчао у цркви, а тог дана ће бити и највећа пијанка на свету. Оженићу се у традиционалној ношњи негде у некој планинској цркви. Напредујемо ка томе, рекао је тада Вук за магазин "Сторy", који је признао и да му се јавио очински инстинкт.

- Размишљао сам о томе, а и моји пријатељи кажу да би та деца сигурно била лепа. Ваљало би да добијем неколико синова и ћерку. То је мој сан да би се наставила лоза Костића, рекао је он том приликом, па је признао да га је Јелисавета учинила бољим човеком.

Фото: АТА имагес

 

 

- Откако сам са Јелисаветом, променио сам се набоље. Она је у мој живот ушла у тренутку када ми је била потребнија него ја њој. Умирила ме је, оздравила, а ја сам се оставио неких лоших навика, причао је глумац, док је Јелисавета, с друге стране, поносно истакла чиме ју је Вук, који је увек важио за великог заводника, освојио. 

- Освојио ме је својом искреношћу, непосредношћу и духовитошћу. Осваја ме љубављу коју ми свакодневно пружа", рекла је тада глумица. Годину дана након што су се разишли, Јелисавета је упловила у везу са кошаркашем Милошем Теодосићем за којег се удала и са којим је добила ћерку Петру и сина Богдана. Вук је с друге стране, неко време повезиван са водитељком Аном Михајловски.

БОНУС ВИДЕО: