Glumica (74) i slavljeni vajar (76) razdvojeni su više od šest godina.

U ekskluzivnoj izjavi, portparol glumice objasnio je da par već dugo ne živi zajedno.

- Don Gamer i Meril Strip su razdvojeni više od 6 godina, i iako će uvek brinuti jedno o drugom, izabrali su razdvojene živote.

Par je poslednji put su viđen zajedno na dodeli Oskara 2018. godine, ali se do sada ništa negativno nije čulo o njihovom braku. Imaju četvoro dece: kantautora Henrija Vulfa (43) i glumice Mejmi Gamer (40), Grejs Gamer (37) i Luizu DŽejkobson (30), koje su odgajali u svom imanju u Konektikatu u mirnom, istorijskom gradu Solsberiju. Imaju i petoro unučadi.

 

 

Strip i Gamera je prvi put upoznao brat glumice 1978. U to vreme, glumica je patila zbog gubitka pokojnog dečka i kolege iz serije „Lovac na jelene“ DŽona Kazalea. Venčali su se godine kada su se i upoznali i od tada su svoju vezu držali podalje od očiju javnosti. Kada su je pitali za tajnu njenog dugog braka, Strip je rekla čime se ona vodi:

- Dobra volja i spremnost da se popusti, i da se s vremena na vreme ućuti. Ne postoji mapa puta kako da podignete porodicu, to su uvek veliki pregovori. Ali imam holističku potrebu da radim i da imam ogromne veze ljubavi u svom životu - rekla je Meril za Vog 2002. godine.

BONUS VIDEO: