Pevačica se proslavila u emisiji "Zvezde Granda", a nadimak Cipka su je doveo do zvezda. Osim što se udala u tajnosti, rešila je da ovaj pseudonim više ne koristi na sceni. 

Aleksandra nije želela da štedi kolege u poslednjem intervjuu. Kako kaže, Mnogi su je razočarali jer se na teleivziji predstavljaju kao "slatkice", a u stvarnom životu su "opajdare".

- Naučila sam, ali mi je u početku bilo jako čudno kad čitam da neko ko me ne poznaje piše o meni neke ružne reči da tako kažem. Ali dobro, navikla sam se i ja sam imala predrasude o mnogo koleginica kao neki prosečan gledalac dok sam samo gledala ono na televiziji. Imala sam skroz dugačije mišljenje dok nisam upoznala te osobe, tako da je meni legitimno - rekla je pevačica.

Takođe je istakla da na društvenim mrežama svako treba da gleda svoja posla, a ne da se bavi tuđim životima: 

- Ja sam kao i narod mislila da su to neki vanzemaljci, ali to su sasvim obični, normalni ljudi, kao i svi. Mi smo svi ljudi, samo se neko bavi jednim zanimanjem, neko drugim, neko javnim poslom gde je sve propraćenije. Ko god da izbaci neku pesmu, svako je kompetentan da prokomentariše da li neko zna da peva ili ne zna, da li valja, svi se razumeju u sve, ali svako treba da gleda svoja posla - dodala je Cipka.

BONUS VIDEO: