Pevač Saša Kovačević neizmerno voli Niš u kome ima nebrojeno prijatelja i rođake. On će 21. oktobra održati koncert u sali "Čair"u 20 časova. 

- Nebrojano puta sam pričao sa ljudima iz mog tima kako bih voleo da se realizuje nešto u Nišu. Ali sve je bilo kao: “Hajde iduće godine”. Želeli smo da to bude sve u letnjem periodu i nekako kad prođe taj letnji period, pa hajde kao iduće godine ćemo, pa ćemo iduće godine i to se nekako tako prolongiralo iz godine ovaj godinu i evo sad je konačno došlo vreme. Ne postoji neki konkretan razlog zašto, jer zaista jako volim Niš. Kao klinac sam često dolazio, imam tu i familiju i prijatelje, tako da sam dosta vremena provodio u Nišu. 

Prisetio se da je imao nastup u jednoj niškoj diskoteci, ali da je koncert u hali "Čair" dugo priželjkivao. 

- Pružićemo spektakl. Mi se uvek trudimo da pružimo publici nezaboravno veče. Prvi put jesam u Nišu što se koncerata tiče ali do sada sam bio nebrojeno puta, da kažem više privatno i nešto kad sam bio mlađi u popularnoj diskoteci koje se zvala "Studio". Tako da nije da nemam konekciju sa niškom publikom već jednostavno se samo nekako izgubila ta nit kroz ove godine unazad jer sam nekako napravio tu blagu pauzu što se nekih dešavanja tiče. Ali evo drago mi je da sam nakon dužeg vremena u Nišu i da ćemo se družiti sa publikom – rekao je Kovačević.

Saša se u početku karijere koncentrisao samo na diskografiju sa baladama, a kasnije se osmelio za nešto drugačije. 

(Blic)

BONUS VIDEO: