Supruga bivšeg fudbalera Dejvida Bekama, Viktorija Bekam snimila je za Netfliks dokumentarac koji će biti objavljen na platformi 4. oktobra, ali zahvaljujući trejleru uspeli smo da otkrijemo upečatljiv detalj o Dejvidovom ljubavnom životu sa Viktorijom.

Foto: Profimedia

 

U njemu ona se prisetila trenutka kada se upoznala sa svojim budućim suprugom, Dejvidom. Kako je ispričala, sve se odigralo na jednom parkingu i tada niko nije mogao ni da pretpostavi da će njih dvoje kasnije postati jedan od najskladnijih parova na svetu.

Foto: Profimedia

 

Dokumentarni serijal iz četiri dela (koji će ispričati sve o jednom od najpoznatijih parova u Velikoj Britaniji) govori o njihovoj ranoj vezi i o tome kako su postali jedan od najpoznatijih parova na svetu.

Kako su se upoznali David Bekam i Viktoria Bekam?

Ispostavilo se da je Viktorija odala tajnu koja je sve očarala, ali da li se Dejvidu to svidelo. Reklo bi se ne, jer je godinama insistirao da detalji njihove veze ne treba da budu tema medija.

- Moj menadžer bi rekao: 'Pokušaj to da zadržiš u tajnosti' - rekla je Viktorija o svojim prvim danima sa Dejvidom Bekamom.

- Sreli smo se na parkingu, što i nije tako loše, kao što zvuči - rekla je ona.

David je slušao Viktorijinu priču i smejao se dok se prisećao ove neobične anegdote.

Ta ljubavna priča traje i traje. David i Viktorija upoznali su se 1997. godine na humanitarnoj fudbalskoj utakmici i bila je to ljubav na prvi pogled.

Samo dve godine kasnije, rođeno je njihovo prvo dete, Bruklin. 1999. venčali su se u zamku izvan Dablina i dobili još troje dece: Romea, Kruza i Harpera.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".