- Ne osuđujte ljude koji prilaze Hristu istetovirani ili ofarbani u zeleno jer to ne znači da su vanzemaljci, ili da su manje dostojni Crkve nego bilo ko drugi. Svako od nas će odgovarati za izbore koje pravi - napisala je ona.

- Bog zna iz kojih razloga ili slabosti svako od nas donosi odluke koje donosi. Naše je da ne osuđujemo druge! Najmanje one koji naprave korak ka Hristu - istakla je Andrea.

Ona je u svoju objavu uklučila niz citata oca Pavela Ostrovskog na ovu temu.

On poziva na toleranciju, druželjubivost i razumevanje, a deo citata koje je Andrea izdvojila pročitajte u nastavku:

- Ima puno ljudi kojima smo postavili nogu na njihovom složenom putu traganja za Bogom, kritikom zbog ofarbanih noktiju ili kose, za minđušu u uhu ili nosu, za tetovažu ili natpis na majici, za nenošenje haljine ili nepristojnog šortsa i mnogo čega drugog. 

- Ako bismo bili tako strogi prema sebi, ne bi u hramovima ostao gotovo niko. Da li bi se toj strogosti obradovao Hristos, koji se nije gnušao da se druži s carinicima, bludnicama, razbojnicima i mnogobošcima? Ne treba nalaziti posebne planove da se mladi privuku Crkvi. Dovoljno je da budemo dobronamerni i druželjubivi, a da izbegnemo gordi učiteljski ton.

BONUS VIDEO: