Podsetimo, ubistvo se dogodilo pola sata iza ponoći nakon što su se mladiči prvo posvađali, a nakon toga je usledio fizički sukob koji je kasnije skalirao u brutalno ubistvo.

- Navodno, ubijeni mladić je bio u društvu prijatelja i svog mladđeg brata (18). Do vatrenog obračuna došlo je kada su krenuli sa pumpe. Naime, jedna grupa momaka je iz automobila filmski pucala u pravcu kola u kojima je bila žrtva, koja je u tom trenutku sedela na mestu suvozača dok je njegov brat sedeo na zadnjem sedištu - navodi naš izvor i dodaje:

- Sukob je bio između četvorice mladića, dvojice među kojima je bio žrtva i druge dvojice koja su kasnije pucala.

Foto: printskrin društvene mreže

 

 

Kako dalje navodi naš sagovornik, do pucanjave je došlo u neposrednoj blizini benzinske pumpe.

- Sve se dogodilo u sekundi, iz tog automobbila u pokrentu počela je rafalna paljba. Za sada nije poznato da li je samo jedan mladić pucao ili je u pitanju više lica - navodi izvor iz istrage i dodaje da policija intezivno radi na otkrivanju identiteta i hapšenju napadača.

- Uviđaj je trajao satima, a inspektori su pored nađenih čaura navodno, uzeli i snimke sa nadzornih kamera benzinske pumpe i okolnih ulica i objekata koji se nalaze u blizini, kao bi uspeli da lociraju rutu napadača.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Subotici, a do sada je na saslušanje privedeno nekoliko osoba radi utvrđivanja svih činjenica.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".