Kako Kurir saznaje, teško ubistvo dogodilo se u noći između petka i subote u porodičnom domu u paraćinskom naselju Gloždak.

- Šokirani smo zločinom koji se dogodio! Takav skladan par nikada niste videli, koliko su se samo poštovali i voleli, da se mi i dlaje nadamo da je neka greška - kažu komšije ovog bračnog para koji je živeo sam i dodaju:

- Čuli smo da ih je jutros našao sin jedinac kada je došao da ih obiđe pošto je to često radio sa svojom porodicom. Često su dolazili i donosili im stvari iz prodavnice kako se oni ne bi mučili.

Kako dalje navode komšije za Kurir, zločin se dogodio navodno nakon svađe.

- Nešto su se izgleda baš strašno posvađali čim je on uopšte i digao ruku na nju, a kamoli da je tako zverski ubije. Nožem je izbo po telu i valjda joj prerezao grkljan - kažu sagovornici i dodaju:

- Jutros se ceo kraj krstio kad su videli Hitnu pomoć i policiju mislili su da je nekome od njih pozlilo. Međutim, nažalost dogodio se još gori scenario kad smo videli forenziku. Neježili smo se kad smo videli kako je iznose u crnoj kesi. Samo smo se prekstili i neka počiva u miru ta divna žena, a on je od sebe onako duhovitog i obožavanog čoveka napravio monstruma da ga sad svi pljuju i kunu zbog toga što je tako ubio.

Prema njihovim rečima, nesrećna žena radila je kao trgovac prvo u Paraćinu, a zatim i u obližnjim mestima.

- Miladin je pre nekih pet ili šest godina otišao u penziju, i od tada je često bio viđen po kraju. Imao je više slobodnog vremena - kažu komšije i dodaju da je ova porodica doživela još jednu tragediju.

- Za danas je bila zakazana sahrana Miladinovog brata koji je preminuo od bolesti! Svi su zanemeli kada su čuli šta je on uradio, a sada nesrećna porodica sprema još jednu sahranu nema od bola.

Podsetimo, Miladin L. uhapšen je danas zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo. NJemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO:

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".