Aleksandra Prijović je posle brojnih uspeha, pričala i o odnosu sa Lepom Brenom. 

Prija je posle tri održana koncerta u Beogradu, rasprodala je karte za četiri koncerta u zagrebačkoj Areni, pa zakazala peti. 

- Meni je to iskreno neverovatno, mnogi zaslužuju 5, 10 i 15 arena. Ali došlo je neko novo vreme, neke nove generacije. Ponosna sam, srećna. Ovo je neverovatan uspeh. S obzirom na to da znam da me publika u Hrvatskoj puno voli, bila sam sigurna za prvu rasprodaju. Kada je Zagreb u pitanju i generalno Hrvatska, ne postoji mesto iz kojeg nisam dobila poruku. To je meni najfascinantnije - rekla je pevačica, pa otkrila čiju je podršku dobila.  

- Jelena Rozga. Znamo se. Ja sam bila na njenom koncertu u Beogradu. Čestitala mi je, ona je toliko divna i mila jedna žena koju ja stvarno jako poštujem - iskrena je Prija. 

Takođe, otkrila je u kakvom je odnosu sa Brenom i kako ju je savetovala: 

 

- Jako je velika čast i sreća kada te može posavetovati jedna legenda. Ona je uz mene. Uvek je bila tu za mene što god je trebalo. Brena je zaista posebna. Pritisak je bio u početku kada sam krenula. Kada stalno pričamo, postane sve normalno. Ja nju ne gledam kao Lepu Brenu, nego kao svoju majku - rekla je pevačica.

(RTL danas)

BONUS VIDEO: