Dara je ispričala kako su njeni roditelji oduvek podržavali ideju da se bavi pevanjem. Čak su pozajmljivali novac od komšija kako bi ona otišla na audicije u Beograd. Osim novca, Darina majka je pozajmljivala i odeću od njenih drugarica koju bi posle vraćala tim devojkama: 

- Još kao dete sam bila energična, a talenat za pevanje je prvo prepoznala moja učiteljica. Kad su roditelji kasnije videli da stvarno privlačim pažnju gde god da se pojavim, bilo im je jasno čime ću da se bavim kad porastem. Kao mala sam pevala pesme Lepe Brene, bila mi je idol i sanjala sam da imam karijeru kao ona - bila je iskrena pevačica i dodala da dugovi nisu predstavljali problem njenim roditeljima da nastave da je podržavaju: 

- Za ta pozajmljivanja roditelja sam saznala tek kasnije. Naravno da mi nisu pričali kako su se dovijali, ipak sam bila klinka i njihovo je bilo da mi pomognu kako znaju i umeju. Kad sam počela da se probijam na estradi, nisu bili u fazonu: "Nemamo para, ne možeš da pevaš", nego su me gurali dalje, samo su oni znali kako. Majka je bila u dugovima do guše, ali se isplatilo, nadoknadila sam posle sve i sebi i njima - rekla je Dara u emisiji "Iz profila."

BONUS VIDEO: