- Bio si pravi primer čojstva i junaštva.U miru počivaj brate - napisano je u objavi na Fejsbuku uz Stevanovu fotografiju.

Ispod objave potresni komentari su se samo nizali.

- Odbijam da shvatim,odbijam da prihvatim,odbijam da razumem da više nisi među nama,neka ti je laka zemlja i počivaj u miru Mali moj - piše u jednom od mnogih komenrata:

- Ne mogu da verujem! Zar on, primer dobrote covek... Ne mogu da dođem sebi... LJudina, mnogo dobar dečko, strašno... Nek mu je laka crna zemlja!

Foto: Društvene mreže

 

Naime, Stevana su napadači upucali kada se svađa iz lokala u kom su bili nastavila i ispred ugostiteljskog objekta. Nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, pucano je u pravcu Stevana S. i pogođen je sa pet metaka.

Sve se dogodilo u subotu oko 1 i 10 ujutru kada je Stevan pogođen u stomak, kuk i noge. On je u nedelju podlegao povredama.

Policija je uhapsila dvojicu muškaraca osumnjičenih za učešće u ubistvu, D.G. (21), potom i V.P. (23), obojicu iz Obrenovca, a za dvojicom se još traga.

Foto: Društvene mreže

 

Stevan S. bio je poznat pod nadimkom Japanac.

Kako se može videti sa njegovih slika sa društvenih mreža, bio je bajker, voleo je motore i brzinu, bavio se i ronjenjem.

BONUS VIDEO:

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".