On je pre nekoliko dana objavio fotografiju sa klinike i zabrinuo sve svoje pratioce kada je pokazao da je završio na infuziji i da mu se pogoršalo zdravstveno stanje, a sada se oporavio i snimkom je otkrio da se vratio u manastir i tom prilikom je pokazao koliko, ali i kako uživa.

 

Naime, Milan je pokazao prirodu koja mu u poslednje vreme sve više prija, daleko od gradske gužve, a pevač je uživao u zalasku sunca i sve to je podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram printskirn/milanstankovic

 

 

Podsetimo, kako su mediji pisali, Stanković je trebalo da krajem avgusta obuče mantiju i postane iskušenik u manastiru Podmaine u Crnoj Gori, ali je, kako se navodi, odbijen, a onda je nakon toga isplivao njegov snimak sa jedne svadbe na kojoj se latio mikrofona i zapevao.

Foto: Instagram printskirn/milanstankovic

 

 

Naime, na snimku se video Milan, koji je obučen u crnu košulju i farmerke, sa dugom kosomkoju je vezano u rep, pevao hit svog kolege, Zdravka Čolića, "Hotel Balkan".

Nakon što je snimak ugledao svetlost dana, Stanković se opet vratio u manastir, a na svom Instagram profilu podelio je snimak iz svetinje koja se nalazi u Grčkoj, gde i dalje boravi.

BONUS VIDEO: