Kako su mediji preneli, Nebojša se godinama smrzavao na ulici, što njegova sestra demantuje, govoreći da nije preminuo u najgorim mukama, već od teške bolesti. Kako glumčeva sestra dodaje, Nebojša nikog od porodice nije hteo da uznemirava, pa je patio i bolovao u samoći.

- Želim da vam kažem da se moj brat nije smrzavao godinama, već je od letos u Novom Sadu. Bio je teško bolestan, a da to nikome nije ni rekao. Umro je od teške bolesti, a ne od smrzavanja, ali nije želeo nikoga da opterećuje. Bio je divan čovek. Divan - priča Nebojšina sestra. 

Foto: Fejsbuk printskrin/Nebojša Petrović

 

 

U nastavku ispovesti, Nebojšina sestra govori da on nije morao da živi na ulici, kao da porodica nije znala da je teško bolestan, pa oni kao njigovi najbliži pretpostavljaju da nije želeo da ih uzurpira svojim problemima. 

- On nije morao da živi na ulici. Nebojša nije bio beskućnik, nije bio neko ko ne radi i nema novca. Nismo ni znali da je bio teško bolestan, pa pretpostavljamo da se samo sklonio i da nikoga nije želeo da opterećuje. Takav je čovek bio, nesebičan, neverovatan - pričaju prijatelji.

(Telegraf.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".