Po izradi penzionerskih kartica u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca (ZIN) i odmah nakon što budu dostavljane Pošti, Pošta Srbije obezbediće brzu i pouzdanu dostavu penzionerskih kartica na kućnim adresama korisnika.

Razgovori su obavljeni sa svim direktorima radnih i regionalnih radnih jedinica Pošte Srbije, koje su u stanju gotovosti da ovaj zadatak obave kao posao prvog prioriteta, na vreme i na najbolji mogući način.

Foto: N. Skenderija

 

Kako je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio, radi se o projektu od velike važnosti za državu i naše najstarije građane, u tom smislu Pošta Srbije staviće na raspolaganje kompletne tehnološke kapacitete, nacionalnu poštansku mrežu radnih jedinica u celoj zemlji, kao i zaposlene – poštare i dostavljače, kako bi građanima i svojim najstarijim i tradicionalno najlojalnijim korisnicima, penzionerima, omogućila da u najkraćem roku dobiju penzionersku karticu i počnu da ostvaruju pogodnosti, promotivne cene i popuste.

Primena i korišćenje novih penzionerskih kartica počela je 1. oktobra. Penzioneri koji se za besplatnu penzionersku karticu nove generacije još uvek nisu prijavili, prijavu mogu izvršiti na šalterima više od 1.500 poslovnica pošta širom Srbije.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".