Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger bili su gosti tradicionalnog takmičenja u golfu između Evrope i SAD. Reč je o događaju koji se održava na svake dve godine. Poznati par zahvalio se na pozivu organizatorima, a ovom slikom pokrenuo je večiki broj komentara koji su sudeći po jeziku na kojem su napisani, pristizali iz raznih krajeva sveta.

Ako bi vam bila potrebna slika koja prikazuje ljubav, sklad i sreću, ne biste pogrešili ukoliko biste odabrali ovakvu fotografiju.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger - kako njihovi osmesi, otkrivaju, istinski uživaju u zajedničkom društvu što je neophodna stavka svakog braka. NJih dvoje se pritom i sjajno zabavljaju kada su jedno pored drugog, a psiholozi upravo to izdvajaju kao važan kriterijum uspeha bračne zajednice.

Kako se ljubav ne može sakriti, tako se ne može sakriti ni sreća što svi priete pa komentari ne čude: "Vas dvoje tako pristajete jedno uz drugo", "Veoma lep par", "Divni ste. Čuvajte jedno drugo", "Divan par".

Bilo je oprečnih komentara kada se saznalo za vezu Ane Ivanović i Bastijana, vremenom su se stvari stišale.

Postalo je jasno svima da su Ana i Basti rođeni jedno za drugo, kao što su preodređeni za veliki sportske uspehe. Venčali su se 2016. u Veneciji. O tom događaju pisao je i nemački "Vog". Pozanti par ima tri sina.

(Blic žena)

BONUS VIDEO: