Ovan

Mu­dri po­slov­ni po­te­zi do­ne­će odli­č­ne fi­nan­si­j­ske re­zu­l­ta­te na du­go­ro­č­nom ni­vou. Ra­zra­di­te de­ta­ljan plan. Ovaj dan mo­že vam do­ne­ti nes­po­ra­zum s par­t­ne­rom, ali i sa uku­ća­ni­ma. Za­jed­ni­č­kim na­po­ri­ma re­ši­te pro­blem. Po­ja­čan stres. Po­dlo­žni ste ra­znim in­fe­k­ci­ja­ma i upa­la­ma.

Bik

Oče­ku­je vas po­če­tak ra­da na no­vom pro­je­k­tu ili po­slov­ni sa­sta­nak na kom će vam bi­ti do­de­lje­na no­va du­žnost. Ose­ća­te po­tre­bu da ne­što pro­me­ni­te u od­no­su s par­t­ne­rom. To će­te re­ši­ti če­šćim izla­sci­ma. Vi­še se kre­ći­te. Mo­gu­ći pro­ble­mi s di­ge­sti­v­nim tra­k­tom.

Blizanci

Ovaj dan do­no­si vam va­žne pre­go­vo­re. Pre­go­va­ra­či će bi­ti veo­ma na­por­ni, ali će­te uspe­ti da pro­na­đe­te ko­m­pro­mis. Nes­po­ra­zum s par­t­ne­rom mo­že da iza­zo­ve sve ve­će di­sta­n­ci­ra­nje iz­me­đu vas. Bu­di­te fle­k­si­bi­l­ni i po­pu­sti­te. Po­vi­še­na te­le­sna te­m­pe­ra­tu­ra vam mo­že stva­ra­ti ma­nje pro­ble­me.

Foto: Profimedia

 

 

Rak

Neo­če­ki­van splet oko­l­nos­ti u sa­ra­d­nji sa inos­tran­stvom ili pro­ble­mi s ne­kim do­ku­men­ti­ma i pa­pi­ri­ma. Mo­gu­ća su odla­ga­nja. Pro­me­n­lji­vost ra­spo­lo­že­nja i im­pu­l­si­v­ne rea­k­ci­je mo­gu da uzro­ku­ju ra­z­mi­ri­ce iz­me­đu vas i par­t­ne­ra. Izbe­ga­va­j­te al­ko­hol i ne­pro­ve­re­ne proi­zvo­de.

Lav

Pru­ža vam se pri­li­ka da po­č­ne­te rad na jed­nom pro­je­k­tu ko­ji po­dra­zu­me­va do­dat­no pri­la­go­đa­va­nja. Usvo­ji­će­te no­ve ve­šti­ne. Pe­r­t­ne­ro­vi ne­ga­ti­v­ni ko­men­ta­ri osta­vi­li su vas u lo­šem ra­spo­lo­že­nju. Po­sve­ti­te tom pro­ble­mu vi­še vre­me­na. Mo­gu­ći pro­ble­mi s po­vi­še­nim ho­le­ste­ro­lom.

Devica

Ovaj dan mo­že vam do­ne­ti po­slov­no pu­to­va­nje i va­žan sa­sta­nak s po­slov­nim par­t­ne­ri­ma. Uspe­šan po­slov­ni do­go­vor. Slo­bod­ne De­vi­ce ko­na­č­no ću upo­zna­ti oso­bu ko­ja će im se do­pa­sti već na pr­vi po­gled. Ro­man­ti­čan sa­sta­nak. Pro­ble­mi s pro­ba­vom su na­gla­še­ni.

Vaga

Pla­ne­tar­ni aspe­k­ti u po­lju plat­nog pro­me­ta mo­gu da vam do­ne­su ne­sta­bi­l­nu si­tua­ci­ju. Opre­zno upra­vlja­j­te fi­nan­si­ja­ma. Po­znan­stvo s jed­nom pri­vla­č­nom oso­bom na ne­koj pro­sla­vi mo­že da se pre­tvo­ri u ne­što mno­go vi­še. Za­dr­ža­va­nje te­č­nos­ti u or­ga­ni­z­mu. Pro­ble­mi s bu­bre­zi­ma.

Škorpija

Ne­ke sple­t­ke mo­gu do­pre­ti da­nas do vas, a vaš od­nos s ne­kim ko­le­ga­ma na­kon to­ga vi­še ne­će bi­ti isti. Slo­bod­ne Ško­r­pi­je mo­gu da upo­zna­ju za­ni­mlji­vu oso­bu na ne­koj za­ba­vi. Pro­bu­di­će se obos­tra­ne emo­ci­je. Mo­že­te se opu­sti­ti i priu­šti­ti se­bi ne­ko za­do­vo­lj­stvo.

Strelac

Ključ uspe­ha u ovom pe­rio­du su do­bra or­ga­ni­za­ci­ja i osla­nja­nje na čla­no­ve ti­ma. Izbe­ga­va­j­te ri­zi­č­ne in­ve­sti­ci­je. Pru­ža vam se pri­li­ka da na­sta­vi­te lju­bav­nu pri­ču iz pro­šlos­ti. Ob­na­vlja­nje ko­mu­ni­ka­ci­je. Ose­tlji­vost gr­la. Izbe­ga­va­j­te pre­te­ra­ni unos so­li, ko­ji mo­že bi­ti šte­tan po vas.

Jarac

Mo­gu­ć­nost nes­po­ra­zu­ma u ko­mu­ni­ka­ci­ji sa sa­ra­d­ni­ci­ma je izu­ze­t­no ve­li­ka. Ne­ke upla­te da­nas mo­gu da ka­sne. Mo­že­te da upo­zna­te veo­ma pri­vla­č­nu oso­bu na ne­kom kra­ćem pu­to­va­nju. Ne­će­te odo­le­ti isku­še­nju. Lo­ša ci­r­ku­la­ci­ja. Ne­mo­j­te da se isc­r­plju­je­te pre­vi­še.

Vodolija

Bu­di­te oba­zri­vi u upra­vlja­nju no­v­cem, jer pos­to­ji mo­gu­ć­nost ne­pre­dvi­đe­nih izda­ta­ka. Si­tua­ci­ja za­h­te­va pri­la­go­đa­va­nje. Slo­bod­ne Vo­do­li­je mo­gu da upo­zna­ju veo­ma za­ni­mlji­vu oso­bu na ne­koj za­ba­vi. Ubr­zo sle­di sa­sta­nak. Pro­ve­ri­te ni­vo še­će­ra u kr­vi.

Ribe

At­mo­s­fe­ra na po­slu mo­že da bu­de nei­zve­sna i ne­sta­bi­l­na uz neo­če­ki­va­ni za­stoj u pri­li­vu no­v­ca. Pri­me­ni­te re­ze­r­v­ni plan. Par­t­ne­ro­va su­m­nja de­lo­va­la je uvred­lji­vo za vas i to mo­že do­ve­sti do uda­lja­va­nja. Ka­r­dio­va­sku­lar­ni si­stem je ose­tljiv. Po­tre­ban je sa­vet ka­r­dio­lo­ga.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".