Momak iz Veternika i pevačica upoznali su se na jednoj proslavi, gde je planula ljubav, čemu svedoči i snimak gde zajedno igraju i pevaju, a koji e pojavio nedavno na društvenim mrežama i svima je bilo jasno da se tu nešto već desilo. Oni su se iste večeri pijani 'vatali i ljubili u toaletu restorana, a onda su nastavili da se dopisuju i flertuju. Izvor koji je želeo da ostane anoniman, a iste se noći našao na proslavi i koji je upao u toalet, gde je zatekao pevačicu i zadrugara, sada je prvi put progovorio o scenama koje je video, kao i šta se dešavalo posle te noći.

Foto: Instagram printskrin/ sandra_resic

 

 

- Dejan je bio veran Dalili, obožavao ju je, ali do jednog momenta samo, kada je ona postala malo hladna i nije želela da imaju odnose. On je počeo da se menja i ludi. Stalno se vadila na ženske probleme, da ima ciklus, da ne sme da ima odnose, da ima bakteriju... Zapravo nije želela da ima odnose, ohadila se od njega. Sve se to dešavalo u poslednje dve godine. Dejan je tada već počeo dosta da pije, bio je razočaran, nije osećao njenu ljubav, osećao je da se ona promenila, ali nije želeo da je pritiska: "Ona me neće, okreće glavu kada spavamo, imamo odnose samo kada je pijana ili kada je napaljena. To se desi jednom u tri meseca. Ja ne mogu više ovako, volim je kao Boga. Volim je i neću da  ostanem bez nje", jadao mi se on, plakao je, kao sada u "Zadruzi" što plače. On je mnogo emotivan, ona nije ona je, stamena i hladna, kao što i sada vidite kako se ponaša. Prelomio je jer mu je trebala nežnost, poverio mi se šta mu se desilo na jednoj proslavi - počinje priču prijateljica bračnog para koja je s njima delila sve dobro i loše, pa nastavlja:

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- On i Dalila su kod prijatelja u Beogradu imali proslavu rođendana, na kom je bilo dosta poznatih osoba, estrada, rijaliti. Među njima je bila i Sandra Rešić u ful izdanju, kako samo ona to ume. Već po dolasku je Dejan bacio oko na nju i nije mogao da se smiri. Čak je i Dalili govorio kako je pevačica "Granda" dobra p**ka. Baš tako se izrazio, hteo je da vidi njenu reakciju, ali ona kao da ga nije čula. Veče je odmicalo, a on je bio sve pijaniji i pijaniji. Gledao je Rešićku i jedva se kontrolisao. Jednog momenta su počeli da igraju zajedno, Dalila je tada bila ko zna gde, nije ga gledala. On je šapnuo Sandri da bi voleo da je poljubi, rekao joj je da je čeka kod toaleta. Ona je odlepila, bila je pijana, kao i on. Rekla je, sve ili ništa. Tada su zajedno otišli u ženski toalet. LJubili su se pola sata, vatali i mazili. Ja sam upala jer nisam više mogla da čekam i zatekla sam iz u zanosu. Nisu znači šta se dešava. Dejan me je molio da ništa ne kažem Dalili, dok je Sandra sva čupava i razmazana pobegla. 

Prijateljica kontroverznog para kaže da je avantura i nastavljena i posle žurke. 

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Sandra i Dejan su nastavili da se čuju i kuckaju preko tajno memorisanog broja. Pisalo je muško ime, ali je Dejan svakako brisao sve poruke. Kada je Dalila bila na operaciji nosa, morala je da leži neko vreme u bolnici, tada je Deki pozvao Sandru inkognito da dođe kod njega u njihovu kuću. Ona je došla kolima u pola noći, da niko ne vidi. Bili su zatvoreni u kući tri dana, samo su imali odnose. Imali su odnose u celoj kući, pa i u bračnom krevetu Dalile i Dejana, krevetu koji je ona birala za njih dvoje. Sandra je čak oblačila Daliline krpice, kao što su bademantil i veš. Tri burne noći su išle ka tome da se oni ponovo vide u Beogradu. Dejan je za izgovor imao to što ide da sređuje papire u Beograd. Sandra ga je čekala u iznajmljenom stanu na dan. Imalu su nekoliko sati da se dobro izljubavišu. Ma gorelo je sve! Dejan sada likuje, jer Dalila ne zna za aferu. Čeka momenat kada će servirati osvetu. On i Sandra glume da nema hemije, a zapravo svi vide da gore jedno za drugim i da su zaljubljeni. Dalila će da padne u svesvet kada bude saznala da je Sandra bila u njenoj kući i da su Dejan i ova overili bračni krevet - završava prijateljica koja je jedva dočekala da sve ispriča i svima kaže da ni Dejan nije cvećka. 

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".