Prava estradna zavrzlama nastala je zbog istovremenog puštanja "Zvezda Granda" na televiziji "Pink" i koncerta Jelene Karleuše na "Prvoj."

Glavni i odgovorni urednik takmičenja "Zvezde Granda", Saša Popović je pred kamerama Kurira iskreno govorio o incidentu koji se dogodio: 

- Jelena Karleuša je naravno falsifikovala rezultate, objavila da je u regionu bila najgledanija, to je zaista jedan skandal. Zovite nju i pitajte zašto to radi. Ja sam došao kod vas i mnogi drugi, neka dođe ona i kaže zbog čega je falsifikovala rezultate. Još jednom ću ponoviti, ZG su imale 23 odsto šera, a ona šest odsto, znate li šta je šest odsto na nacionalnoj frekvenciji, to vam je kao statistička greška!- rekao je Saša i dodao:

- U Makedoniji, mi smo imali 37 odsto, a ona svega sedam. U Bosni imali smo 31.2 odsto, a ona 0.2%. To je takva razlika, to je njena propast i sramota za tu televiziju. 

Saša je istakao da su "Zvezde Granda" gledanije nego kad je Jelena bila u žiriju:  

- Ona sada može da priča sve najgore o ZG i meni, gotovo, ovo joj u CV ostaje. NJen motiv je to što ona misli, dok je bila u ZG, da je zbog nje bilo najgledanije. Jeste, bili smo najgledaniji, ali i pre i posle nje smo najgledaniji. U ovoj novoj postavi smo gledaniji nego kada je ona bila. Narod nju neće.

Foto: ATA images

 

Potom je iskazao nezadovoljstvo zbog toga što je Jelena zahtevala suviše jaku cifru za honorar u žiriju i dodao da nju boli što je Ceca došla na njeno mesto.

BONUS VIDEO: