Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu "192_rs", na Banovom Brdu u Požeškoj ulici je trenutno najkritičnije. Ulice su poplavljene, izvire voda iz šahta, a vodena bujica nosi sve pred sobom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Automobili zarobljeni u vodi

Na auto-putu kod Autokomande nije ništa bolja situacija. Vozila se kreću sredinom puta, zbog velike količine vode koja je poplavila brzi i krajnju traku. Takođe su u pojedinim delovima prestonice su automobili doslovno zarobljeni u vodi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Naime, kako prenosi "Instagram" stranica "moj_beo_grad", tramvaji na Banovom Brdu i u Bulevaru kralja Aleksandra stoje i stvaraju se velike kolone. Kao mogući uzrok zastoja navodi se kiša koja je formirala bare koje su zapušile tramvajske šine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ulica se pretvorila u reku

Ulica Vojvode Vlahovića kod okretnice autobusa koji saobraća na liniji 26 se pretvorila u reku.

Podsetimo, prve jesenje dane obeležile su turbulentne vremenske prilike, a baš kao i tokom leta, Srbija je na udaru ekstremnih vremenskih uslova!

Tokom jučerašnjeg dana živa na termometru dobacila do 35. podeoka, da bi tokom popodnevnih i večernjih časova nevreme opustošilo pojedine gradove. Danas nam je stigao hladni talas koji će doneo obilne padavine u skoro svim delovima Srbije, a upitno je koliko će vreme biti nestabilno do kraja meseca, a tek u oktobru!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

O tome kakvo vreme nas očekuje do kraja septembra i u oktobru pročitajte u odvojenom tekstu.