Omiljeno TV lice postalo je prepoznatljivo po kvizu "Slagalica". Udala se i postala majka i jedno vreme se povukla s malih ekrana.

Svadbu je organizovala za 48 sati, a sina je rodila u bazenu. Pre nekoliko godina vratila se u naše živote kao lice Kurir televizije i sada vodi kviz "Mozaik".

Uz sve privatne i poslovne obaveze, uspela je da postane i doktor nauka.

U intervjuu za "Kurir", Danijela je ispričala kako joj je prva slika iz detinjstva koje se seća "žitno polje na kojem trči kao devojčica od pet-šest godina i valja se zajedno sa svojim psom Bobijem".

Foto: N. Fifić/Sarics

 

 

- Iznad nas je nebo, a okolo nas zeleno klasje. Predivan osećaj slobode i radosti. Pamtim i veliko seosko dvorište kod bake i deke na selu, sa kojima sam živela do sedme godine, miris domaćih kora koje je baka razvlačila na suncu, kao i furunu u kojoj je ona svake subote pekla domaći hleb. Hej, kakav je to bio hleb! Danas takav hleb više nigde ne mogu kupiti - priča Pantićeva i dotiče se roditelja:

- Roditelji su uglavnom radili i često smo se, kao podstanari, selili po raznim stanovima. Moja rođena sestra je živela sa drugom bakom i dekom i sećam se koliko sam se radovala vikendima, kada smo se nakratko viđale... Potom smo, kada sam krenula u školu, živeli svi zajedno u Šapcu. Trebalo mi je dosta vremena da se naviknem na te promene. Svoj Šabac sam napustila kad sam krenula na dalje školovanje. Beograd je bio moj izbor zbog fakulteta, mnogo različitih mogućnosti, poslova, napretka...

Foto: N. Fifić/Sarics

 

 

O poreklu porodice Pantić, Danijela je rekla sledeće:

- Očevi su poreklom iz Hercegovine, mamini iz Like, ali dugo su već u Srbiji. I to je ono što znam o poreklu svoje porodice.

(Kurir)

BONUS VIDEO: