Zakerberg, koji je svojevremeno postao jedan od najmlađih milijardera na svetu, očito ima ormar pun sivih majica u kojima se najčešće pojavljuje u javnosti.

Novinari su ga jednom prilikom pitali zašto uvek nosi sive majice kad može da priušti sebi šta god želi, a mnoge je iznenadio njegov odgovor. Rekao je da mu nedostatak smisla za modu omogućuje da ostane više fokusiran na svoj poslovni život.

Ne želi da troši energiju na modu

- Stvarno želim da pojednostavim svoj život kako bih morao da donosim što manje odluka o bilo čemu osim o tome kako najbolje služiti ovoj zajednici - rekao je, dodajući kako u ormaru ima "više istih majica".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

- Ja sam u stvarno srećnoj poziciji jer svaki dan mogu da se probudim i služim više od milijardu ljudi - zaključio je, otkrivši kako i ono što se može činiti kao najjednostavnija odluka, poput odabira šta ćete doručkovati ili šta ćete obući svako jutro, može potrošiti nepotrebnu energiju.

- Osećam kao da ne radim svoj posao ako deo energije trošim na stvari koje su glupe ili neozbiljne - dodao je Zakerberg.

Sudeći prema njegovom Instagramu, Zakerberg je u međuvremenu proširio svoja modna izdanja, pa se u poslednje vreme često može videti u tamnoplavim majicama, ali i nešto odvažnijim izdanjima.

BONUS VIDEO: