Policija u Smederevu, identifikovala je N. K. (44) iz Smedereva, za koga se sumnja da je 21. septembra izvršio krivično delo teško ubistvo, u jednom lokalu kod zelene pijace u Smederevu, a motiv jezivog ubistva je kako "Blic" saznaje, novac koji je

Kako smo ranije pisali, prema rečima meštana, Živko I. prodao je kuću kako bi kupio lokal u kome je pronađeno njegovo telo.

- Taj lokal nalazi se u tržnom centru koji ne radi. U blizini se nalaze dve kafane i dva lokala koji nikada nisu radili. Jedan od tih objekata kupio je i Živko, ali ne kako bi se bavio trgovinom već je hteo da živi tu - rekle su šokirane komšije za "Blic".

Naš sagovornik je naveo i da je tog dana ispred lokala bio veliki broj policije, te da nikome nije jasno zašto je Živko ubijen.

- To je stariji čovek, znao sam ga iz viđenja. Niko ništa ne priča, ne znamo šta bi mogao biti motiv, niti ko ga je ubio - naveo je on.

Živko izboden 75 puta

ubijeni Živko I. (68) dobio nakon prodaje kuće.

Podsetimo, Telo muškarca Živko I. (68) iz Smedereva nađeno je pre dva dana u jednom objektu kod Zelene pijace sa više od 75 uboda nožem i prerezanim vratom. Osumnjičeni pobegao iz zemlje Pošto je policija došla do saznanja da je N. K., odmah po izvršenju krivičnog dela, napustio Republiku Srbiju, za njim će biti raspisana potraga.

Sumnja se da je pobegao u Mađarsku.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".