Prema izvorima bliskim mladoj pevačici, Teodora ne može da se pomiri sa činjenicom da je Nataša zamenila na mestu člana žirija jednog muzičkog talent takmičenja. 

 

Foto: ATA images

 

 

Prema rečima izvora, Teodora se do poslednjeg dana nadala da će ponovo grejati stolicu pomenutog takmičenja, međutim čelnici takmičenja odlučili su se za Bekvalčevu. Nataša je došla na njeno mesto i pobrala simpatije možda i veće nego Teodora prošle godine.

- Teodora je očajna. Počela je na sva usta da ogovara Natašu i priča kako je njeno vreme prošlo i kako je ona mnogo popularnija i više kul od starije koleginice. Svi su šokirani njenim ponašanjem i time što je toliko ljubomorna na Natašu, koja nema veze s tim - kaže izvor. 

Foto: ATA images

 

 

- Nataša je dobila poziv od produkcije, koji je prihvatila. Uopšte nije imala nikakav problem s tim ko je sedeo pre nje u žiriju, ali očito da Teodori to smeta. Ne znam da li su te priče stigle i do Bekvalčeve, ali ona se sigurno neće naljutiti zbog toga. Svi koji su imali prilike da pogledaju ovaj šou saglasni su s time da se ona odlično snašla u novoj ulozi i da je mnogo bolja i zabavnija od DŽehve - završava naš izvor. 

Oko Teodorinog imena se u poslednje vreme nižu skandali. Poslednji u nizu je "svađa" koju je imala sa fanom na nastupu, pošto je udario po zadnjici dok je na nastupu tverkovala publici. 

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO: