Mihajlo Veruović Vojaž dao je svoj komentar o novim pesmama Jelene Karleuše, ali nam je otkrio nekoliko zanimljivosti i o svom skupocenom nakitu.

 


- Prvi album "Alfa" nije moja šoljica čaja, "Omega" mi je mnogo bolji. Mislim da svako ko je rođen ovde ima muzički gen da mu se svidi taj tip muzike, ja nisam ništa drugačiji. Mom ukusu je bliža "Omega" zaista - rekao je Vojaž.

On je za Kurir prokomentarisao i da li je do sad bilo reči o njihovoj međusobnoj saradnji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)


- Nije bilo priče da ćemo sarađivati, nismo u tom smislu razgovarali. Više je bilo prijateljskih razgovora i saveta. Ja sam pokazao poštovanje njoj i ona je pokazala poštovanje meni, ali što da ne? Volim da eksperimentišem sa muzikom. Ako napravimo nešto za šta se do sada nije čulo, ja sam uvek za - otkrio nam je Veruović.

 

Foto: ATA images

 

Uz slavu dolazi i novac, pa je tako treper otkrio da je ogrlica koju nosi iz Londona.

- Pravi su dijamanti - priznao je on, ali nije želeo da otkrije koliko ona košta:

- Košta koliko ruka može da se pruži. Svako ko me zna, zna da sam veliki fan satova i nakita. Još otpočetka moje karijere je tako, svako ko me voli i prati zna koliku strast imam prema nakitu. Čak i jedna od želja mi je da jednom u životu imam svoju juvelirnicu - istakao je Vojaž.

Na Karleušinu promociju, Vojaž je došao s prijateljem i menadžerskim timom, pa smo ga pitali zašto nije poveo devojku.

- Ne želim da je eksponiram javno. Znam da znate za nju, ali ne morate da saznate još više. Ona živi neki drugi život i ništa je vezano za javni život ne zanima i meni je jako drago, nadam se da će ostati tako - rekao je Mihajlo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".