Uprkos popularnosti i slavi koju je stekla tokom višedecenijske karijere Vida je tokom života mnogo tugovala.

Koliko je žalila št nema naslednike, otvoreno je govorila mnogo puta, a malo ko zna koja pevačica je bila jena mezimica.

Iako je gajila brojna prijateljstva sa kolegama, među najdražima joj je bila pevačica Olivera Marković koju je toliko volela, da je, kako kažu čak i nezvanično usvojila.

Foto: Jutjub printskrin/Grand Parada

 

 

Iako se Vida u nekoliko navrata odala alkoholu, nakon čega se njeno zdravstveno stanje drastično pogoršalo, Olivera je jedna od retkih koja je do samog kraja ostala uz nju.

–Ona je tebe jako volela i prisvojila, pošto nije imala svoju decu i ti na svojoj ruci nosiš prsten koji ti je poklonila u znak ljubavi i prijateljstva-rekao je jednom prilikom voditelj Zoran Pejić Peja Oliveri koja nije štedela lepe reči.

-Ona je bila najbolja duša, najbolji čovek, veliki šmeker i najveći pevač svih vremena. Mnogo me je volela i sam si bio svedok, dosta smo vremena provodile zajedno – rekla je Olivera i dodala da joj svaka godišnjica smrti kraljice romske muzike teško pada. 

-Ja sam se danas pošteno i lepo isplakala pred emisiju, jer je mnogo emocija i mnogo vremena provedeno sa njom. Taj poklon ću čuvati dok sam živa – istakla je Olivera u emisiji koja je bila posvećena Vidi Pavlović.

(Grand)

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".