Maša Memedović, ćerka voditelja Jovana Memedovića, danas je rekla sudbonosno "da" scenaristi i reditelju Bogosavu Apostoloviću. Maša je na svom Instagram profilu podelila snimke sa venčanja, a njeni pratioci su dobili priliku da vide kako je zablistala u beloj venčanici.

Foto: printskrin Instagram/masamemedovic

 

Slavlje je organizovano u krugu najbližih, a mlada nije skidala osmeh sa lica i sve vreme je igrala, dok su je porodica i prijatelji snimali. Memedovićeva ćerka se bavi fotografijom i montažom i jedna je od najuticajnijih influenserki na našim prostorima.

Foto: printskrin Instagram/masamemedovic

 

Ćerka poznatog novinara i ekologa Jovana Memedovića, već je osvojila srca mnogih na društvenim mrežama. NJen modni stil odiše originalnošću, a njena sklonost ka kupovini u second-hand prodavnicama govori o njenoj štedljivosti i svestranosti.

Maša je majstor u reciklaži i pretvaranju starih stvari u nove, pa je čak uspela da uz pomoć svoje bake transformiše staro ćebence u udobnu jaknu. Kada se odluči za kupovinu novih komada garderobe, preferira domaće dizajnere umesto skupocenih marki.

Foto: printskrin Instagram/masamemedovic

 

Možemo je nazvati kraljicom second-hand mode, ali i zaštite životne sredine. Pored toga što promoviše ne bacanje i čuvanje tekstila, čime doprinosi smanjenju zagađenja, Maša takođe podstiče svest o reciklaži drugih materijala kao što su plastika, staklo i karton.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".