Otac deteta Danijele Vranješ dugo je bio tajna za javnost. Glumica o svom emotivnom partneru kraj kojeg je provela nekoliko godina nije ranije želela da govori, a upravo to je razlog što se njegovo ime nije do sada spominjalo po medijima.

Foto: Predrag Mitić

 

 

Gostujući u podkastu "Snaga uma" Danijela se otvorila više nego ikada pre pa ispričala sve što joj je na duši a tema je bio i njen bivši izabranik, muzičar Igor Malešević.

- Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale da on nije partner sa kojim mogu da ostvarim normalnu vezu.

- Kada sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno. Kao buduća majka sve sam učinila da vezi dam šansu, da budemo mama i tata i da zajedno dočekamo dete. Posle izvesnog vremena definitivno smo se rastali.

Foto: Instagram printskrin

 

 

- Samo smo potvrdili da ne možemo da budemo par. Ali to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu - ispričala je Danijela koja je bivšem partneru rodila ćerkicu Emu, koju danas zajedno odgajaju.

- Ne dozvoljavam da se u mom prisustvu loše priča o Eminom ocu. Želim da ljudi vide ono što je najbolje i što treba da bude uzor. Nemamo mi ništa od kopanja po prošlosti, niti dete ima nešto od toga.

 

 

- Podržavam, naravno, viđanje sa ocem i uvek sam se borila da to bude zdravo, u okvirima onoga što je dobro za dete. Imamo mi probleme i različite poglede na hiljadu stvari, ali nikada ne bih branila detetu da viđa oca.

- Znam koliko je meni moj tata značio. Rano sam ga izgubila, imala sam dvadeset godina kada je preminuo - rekla je Danijela. 

 

 

Otac deteta Danijele Vranješ od februara ove godine u braku je sa pevačicom Dunjom Vujadinović i sa njom čeka dete.

BONUS VIDEO:

.