Ovim rečima, uz oči pune suza, majka i tetka Andrije (24) i Mihajla (19) Micića iz Gračanice, koje su sinoć brutalno pretukli pripadnici tzv. kosovske policije, komentarišu golgotu njihovih najmilijih.

- Sinoć su nam u policiji rekli da će Andrija posle lekarske pomoći odnosno pregleda od strane kardiologa biti pušen kući, dok smo jutros dobili informaciju da je i njemu određeno policijsko zadržavanje-rekla je tetka mladića Jelena Todorović, naglasivši da je Mihajlo u daleko lošijem zdravstvenom stanju. - Mihajlo je zadobio povrede u predelu ramena i rebara i odrana su mu kolena zato što su ga brutalno bacili na put.Međutim, Andrija je inače bolestan jer ima povišen krvni pritisak a astmatičar je.

NJihova majka Andrijana Ana Micić kaže da su oni pretučeni bez razloga i to samo što su zatražili da im se kazna koju su im pisali kosovski policajci prevede na srpski jezik, jer ne razumeju albanski.

- I Andriju koji im je samo rekao da mu ne tuku i bacaju na zemlju brata odgurnuli a postoje tri svedoka koja su potvrdila da im moji sinovi apsolutno ništa nisu uradili, kao i što postoji snimak kako Mihajla brutalno bacaju na ulicu i tuku - priča zabrinuta majka.

Foto: Društvene mreže

 

Braća Andrija (24) i Mihajlo (19) Micić iz Gračanice koje su posle saobraćajnog prekršaja bili na meti pripadnika tzv. kosovske policije pri čemu je mlađi brat brutalno pretučen i dalje su pod lekarksim nadzorom.

Andrija je u bolnici u Lapljem selu, a Mihajlo koji je zadobio povrede ramena, rebara i kolena u bolnici u Gračanici, gde su takođe, pod nadzorom policije.

BONUS VIDEO

SRBI TREBA DA PLATE I PATE: Ovako je Kurti pretio Srbima iz centra EU

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".