Pevač Miroslava Ilića ne dotiču zabrane naših pevača u Hrvatskoj, iz razloga što smatra da on ne spada u grupu cajki i on i dalje nastupa po Hrvatskoj.

- Nije to generalna zabrana pevača iz Srbije u Hrvatskoj. To imaš nekih vokalnih samouprava koje nisu mnogo rasoložene prema tim, kako oni zovu ''cajkama''. Ali samo da znate da tamo nisu svi cajke. Recimo, ja ne spadam u cajke. Hrvati znaju tačno znaju ko su cajke. I to je za mene regularno. U mojoj sredini neću to. I aj, zdravo. Frka je nastala pre dva, tri meseca. Ja sam skoro bio u Osijeku, dani piva, sjajno veče. Nemam ja problem sa tim rekao je pevač.

Foto: M. Koković

 

 

- Ma briga me za njih. Neću da pominjem imena. U principu sam protiv ograničvanja zabrana. Kod nas toga nema. Beograd je uvek bio otvoren grad. Ako ima ko da te sluša, dođi i pevaj - govorio je pevač, pa priznao da ne voli bakšiš:

- To je raubovanje, prečesto nastupanje, u prostorima koji su za nastupe rudarski. To uništava glas. Ja sam imao turneje po četrdeset, pedeset dana, ali to je bila druga vrsta opterećenja. Ovo danas je mnogo napornije. Ovo je nesiguran posao danas. Danas te hoće, sutra te neće. Svi hoće da se opare za kratko vreme. Ne volim da pominjem imena, ali mogu da definišem kakao im se to dešava, istakao je Miroslav Ilić.

(Republika)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".