Ali, uz nju su mladenci pre skoro devet godina od tetke Alison dobili i stroga uputstva – da je ne otvaraju do prve veće svađe.

I premda se par tokom poslednjih devet godina, kako priznaju za britanski Miror, nebrojeno puta posvađao, tetina koverta do nedavno je ležala neotvorena i zaboravljena, a Keti je u Fejsbuk grupi ''Love What Matters'' objasnila:

Foto: Profimedia

 

- Setila sam se dana venčanja od pre skoro devet godina, pa sam razmišljala koji venčani darovi za mene imaju neko posebno značenje.

Objasnila je da se setila tetinog dara koji je ležao neotvoren u ormaru. Ona i suprug, rekla je, mislili su da je u koverti običan ključ koji simbolično spašava brak. Nedavno je par konačno otvorio tajanstveni dar u kojem su bile dve poruke, po jedna za oboje.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

"Keti, idi po picu, škampe ili nešto drugo što oboje volite. Teta Alison", pisalo je na papiriću naslovljenom na nju, a na njegovom je bio sličan savet mudre tete:

"Brendone, idi po cveće i bocu vina. Teta Alison."

- Devet godina je ta koverta stajala na jednoj polici skupljajući prašinu, ali ipak nas je nekako naučila toleranciji, razumevanju, kompromisu i strpljenju - rekla je Keti koja je, kaže, shvatila da ono što je potrebno za održavanje snažnog i zdravog braka nikada nije ni bilo u kuverti, već u njima samima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".