Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol poslednje dane leta provodi u Španiji, a svoje pratioce na Instagramu počastila je seksepilnim fotografijama. Svi su već navikli da Ivana izgleda perfektno. Međutim, sada su isplivanje njene paparaco fotografije koje su otkrile istinu.

FOTO: Profimedia

 

Na paparaco fotografijama i onima koje je Ivana Knol objavila i te kako se vidi razlika, a zgodna Hrvatica nije odolela da u fotošopu ne uredi svoj struk, "ispegla" lice i sve one sitne nesavršenosti.

Fotograf je uspeo da uhvati svaki delić Ivaninih oblina u malom roze bikiniju koji je istakao njenu bujnu pozadinu.

FOTO: Profimedia

 

S plaže je i sama objavila nekoliko fotki na Instagramu, a koliko stvarnost s ovim prizorima baš i nema puno veze, uverite se i sami.

FOTO: Profimedia

 

Ivanu često prozivaju za preterano uređivanje svojih fotografija i snimaka, ali svejedno je na Instagramu verno prati čak 3,2 miliona ljudi. Većinu tih pratitlaca stekla je tokom Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru, kada su njene fotografije s tribina obilazile svet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana knoll (@_knoll_doll)

Poslednjih nekoliko meseci baza joj je Majami, a tamo se druži i sa svetskim zvezdama, poput glumca Leonarda Dikaprija, repera Drejka, košarkaša Šekila O Nila i drugih.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".