Popularna pevačica Nikolija Jovanović svojim objavama na društvenoj mreži Instagram uvek oduševi svoje verne pratioce, a pored toga što pokazuje kako izgleda i kako je dobro građena, nekad podeli i detalje svog privatnog života, iako se trudi da ga zadrži u tajnosti. 

Foto:ATA images

 

Ona je danas oduševila sve kad je na svom storiju na društvenoj mreži Instagram okačila fotku iz autobusa. Naime, Nikolija je pokazala da nema kompleks da se provoza u gradskom prevozu, a iako je bila velika gužva, ona je uredno stajala pored prozora i pozirala za svoje pratioce, u društvu prijatelja. 

Foto: Printscreen / Instagram / nikolijajovanovic

 

Podsećanja radi, pevačica Nikolija Jovanović nedavno je otvoreno progovorila o svojim estetskim zahvatima i tako privukla veliku pažnju javnosti, te priznala da se zbog nekih korekcija na sebi i te kako kaje.

- Hoću da kažem zbog čega se kajem, zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila bile su grudi. Imala sam jako veliki kompleks jer sam bila ravna kao daska. I ta operacija mi je u dvadesetim pomogla da se osećam dobro u svom telu. Ali sada u tridesetim nikad ne bih uradila silikone i, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih uradila tu operaciju jer mislim da su prirodne grudi najlepše i da su implanti nepotrebni. Meni su male grudi lepše nego veće i mislim da bih u ovim godinama imala savršeno samopouzdanja i da su mi ostale grudi kakve jesu bile. Popravka bi ostavila mnogo ožiljaka, ali slobodno mogu da kažem da se kajem zbog toga - priznala je Nikolija u svom videu na društvenoj mreži TikTok.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".